Can a tenant leave before the end of their section 21?

Read the Section 21 guide now

Learn more

A tenant can leave before the end of the section 21 notice depending on the stage of their tenancy.

  • During a fixed term, the tenant can't leave early unless they have a break clause.
  • During a rolling periodic, the tenant can give their notice.

‍

The tenant can also negotiate an end of the tenancy sooner directly with the landlord.

‍

Create your Section 21 notice now

Get Started

Looking for more answers?

More Questions